C+D Duo

A tökéletes páros

A nyárpótló vitaminok összefognak

A BioCo C+D duo egyesíti a két alapvető vitamin erényeit, hogy akkor is támogasd az egészséged, amikor már nem élvezheted a nyár természetes napsütését és friss gyümölcseit, zöldségeit.

D-VITAMIN

A D-vitamin előnyei

VALÓBAN SZÜKSÉGES EKKORA FIGYELMET FORDÍTANI A D-VITAMIN FOGYASZTÁSRA?

Igen! Az egészséges csontozat, az izomfunkció, az immunrendszer, a normál fogazat fenntartásában betöltött szerepe miatt a D-vitamin számos élettani folyamatban kulcsfontosságú. Mára bizonyított, hogy még Spanyolországban is – ahol jóval magasabb a napsütéses órák száma, és sokkal nagyobb mennyiségben fogyasztanak D-vitaminban gazdag halat – a lakosság harmada D-vitamin hiányban szenved. Sejthető volt, melyet a vizsgálatok igazoltak is, hogy a magyar lakosság jelentős részénél szintén kimutatható a D-vitamin hiánya.

MENNYIT ÉS MIKOR FOGYASSZUNK?

Az ősztől tavaszig tartó időszakban kifejezetten indokolt lehet a D-vitamin fogyasztása, de az sem jelenthető ki, hogy nyáron egyáltalán nincs szükség pótlásra. Zsíros halak fogyasztásával is sokat tehetünk a megfelelő D-vitaminszint eléréséért. Ha tartunk attól, hogy étrendünk nem tartalmaz elegendő mennyiségben D-vitamint, célszerű azt közvetlenül, pl. tabletta formájában pótolni.

KETTŐ AZ EGYBEN – NAGYBAN!

A BioCo C+D duo megújult összetétellel, az előző formulához képest dupla mennyiségű D3-vitamint tartalmaz. A tablettánként 2000 nemzetközi egység D3-vitamint 1000 mg nyújtott kioldódású, retard C-vitamin egészíti ki, hogy immunrendszered dupla támogatást kapjon az őszi-téli hónapokban.

Gazdaságos, 100 darabos kiszerelésével hónapokon keresztül gondoskodhatsz szervezeted megfelelő C- és D-vitamin ellátásáról.