C+D DUO

A díjnyertes C-vitamin család tagja

2021-ben az Inspira Visionary Research által végzett közvélemény-kutatás alapján a Bioco C-vitamin termékcsalád (C+D Duo filmtabletta, C+D Duo Junior rágótabletta, C+Cink filmtabletta) elnyerte a 2021-es Év Terméke Díjat.

Az Év Terméke Díj elismeréseket a magyar fogyasztók döntései alapján ítélik oda, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg a díjakat. Az innovatív termékeket első lépésben a szakmai zsűri pontozza, majd az Inspira Research által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján a fogyasztók értékelik, és ezzel választják ki a legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket. A kutatás során a fogyasztók az attraktivitás, az innováció és az elégedettség mentén értékelik a márkákat, a végső sorrendet pedig kizárólag az előző három szempont alapján összesített, ún. POY index határozza meg.

A termékcsalád közkedvelt darabja a BioCo C+D duo filmtabletta, amely már három rangos elismerést is a magáénak tudhat:

Év Terméke Díj 2021 – A C-vitamin kategória győztese

Év Terméke Díj 2019 – A C-vitamin kategória győztese

A ”MÉKISZ Tanúsított Minőség” védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában lényegesen jobban garantált.