Családi

C-vitamin

Elbír az egész családdal

A C-vitamin valószínűleg a legismertebb és a legtöbbet használt vitamin. A BioCo Csipkebogyós Retard C-vitamin családi kiszerelése pedig minden otthonban biztosítja a minőségi C-vitamin utánpótlást.

A díjnyertes C-vitamin

A BioCo családi kiszerelésű Csipkebogyós Retard C-vitamin saját fejlesztésű készítményünk, melynek teljes körű gyártását szigorú kontroll alatt, saját gyártóüzemünkben végezzük.

A családi kiszerelésű Csipkebogyós C-vitaminunk magas minőségét a MÉKISZ “Tanúsított minőség” védjegyhasználati jogának elnyerése is igazolja.

A MÉKISZ “Tanúsított Minőség” védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált!

2017-ben újabb elismeréssel díjazták a terméket, amely elnyerte a
Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet is.Hazánk egyik legrangosabb díja a tudatos vásárlók részére iránytűként mutatja az utat a kimagasló minőségű termékek és szolgáltatások felé.

Magas hatóanyag-tartalom – 1000 mg C-vitamin minden tablettában

Retard hatás – a tabletta C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben, így egész napra elosztva biztosítja a megfelelő C-vitamin mennyiséget.

Családi csomag – Nem kell többé felírni a heti bevásárlólistára, a 100 darabos kiszerelés gondoskodik arról, hogy jó sokáig kitartson és mindenkinek jusson belőle.