Megbízhatóságot

kínálunk partnereinknek

Év terméke díj 2019.
2019-ben a fogyasztók döntése alapján az ÉV TERMÉKE a BioCo Csipkebogyós RETARD C-vitamin és a BioCo C+D Duo. (A C-vitamin kategória győztesei, az Inspira Visionary Research 2000 fős közvélemény-kutatása alapján.)
Érték és Minőség Nagydíj 2018
Az idei év frissen díjazott termékcsaládjával együtt már 14 termékünk minőségét tanúsítja Érték és Minőség Nagydíj védjegy.
2X MagyarBrands Díj 2018.
2018-ban a BioCo a Szakmai Bizottság döntése alapján  KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít "Üzleti Márka", valamint "Innovatív Márka" kategóriában egyaránt.
bisnode_web
Bisnode AAA minősítés
Megbízható gazdasági tevékenységünk elismeréseként a BioCo a Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a mondhat magáénak.
MÉKISZ alapító és vezetőségi tag
Cégünk alapító tagja a 14 éve működő Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesületének (MÉKISZ), ahol azóta is vezetőségi pozíciót töltünk be. Így nem csak résztvevői, hanem aktív formálói vagyunk az étrend-kiegészítő piacon végbemenő szakmai változásoknak.
Elnökségi tagként nagy felelősségünk van abban, hogy a szakmai szervezetekkel, hatóságokkal konzultálva egy tisztább és megbízhatóbb piaci környezetet teremtsünk.
magyartermek_web
Magyar Termék Nagydíj 2017
A BioCo az egyetlen gyártó, amely 7 tarméke is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat 2017-ben.
pegazus_web
Pegazus-díj 2016
A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. A díj azoké a vállalkozásoké, amelyek egy-egy jó ötlettel, valamint az ezt követő termék- és értékesítési stratégiával rövid időn belül képesek voltak olyan kiemelkedő fejlődést elérni, amellyel minden hazai vállalkozás elé példaként állíthatók.
25ev
25 éve a hazai piacon
Idén 25 éve, hogy az akkor mindössze néhány főből álló családi vállakozás jelmondatává vált: "A minőség nem ismer kompromisszumot!"

Az eltelt negyed évszázad alatt egy több mint 70 főt foglalkoztató, szakmai körökben is elismert magyar gyártóvá váltunk. Gyártóegységünket évente több millió doboz termék hagyja el.

Minden egyes darabra büszkék vagyunk.