A minőség

nem ismer
kompromisszumot!

  • Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges szempont a hatékonyság. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben.
  • Fejlesztéskor kiemelt figyelmet fordítunk a hatóanyagok vegyületformáira, így azok jól hasznosuló formában kerülnek a BioCo készítményekbe.
  • Termékeink hatóanyag-összetételének kialakításánál elsődleges szerepet kapnak az anyag hatásait igazoló klinikai tanulmányok, és a legújabb tudományos publikációk.
  • Növényi készítményeinkben koncentrált kivonatokat használunk és nem a növények szárított, porított őrleményét.
  • Gondosan megválogatott anyagokkal dolgozunk, amelyek alapos ellenőrzés és laborvizsgálat után kerülhetnek a gyártórészlegbe.
A BioCo termékek fejlesztését, a receptúrák meghatározását komoly szakmai- és minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük.

Saját gyártóüzemmel rendelkezünk, így kézben tartjuk a termékek fejlesztését és engedélyezését, a teljes gyártási folyamatot és minőségellenőrzést. Elhivatott, professzionális csapat kezeskedik a makulátlan minőségről. Évente több ezer független laboratóriumi vizsgálatot végeztetünk, melyek igazolják termékeink minőségét. Ezzel együtt szeretjük kihívások elé állítani magunkat. Ezért alkalmazzuk az egyik legszigorúbb nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási rendszert, az ISO 22000: 2005 szabványt. A magunknak felállított magas elvárások eredményeként több termékünk is MÉKISZ „Tanúsított minőség” védjeggyel rendelkezik. 2017-ben a BioCo termékcsalád elnyerte Magyarország egyik legrangosabb elismerését, a Magyar Termék Nagydíjat.

Minőségirányítás, élelmiszerbiztonság

2007-ben elsők között vezettük be a nemzetközileg elismert ISO 22000:2005 minőségirányítási rendszert, mely élelmiszerbiztonsági szempontból sokkal szigorúbb követelményeket támaszt, mint a széles körben elterjedt ISO 9001:2009 szabvány. 2020-ban még tovább fejlesztve a minőségbiztosítási rendszerünket, áttértünk az ISO 22000:2018 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerre. Gyártásunk megfelel a világszerte széles körben elismert GMP (Good Manufacturing Practice, Jó Gyártási Gyakorlat) követelményeinek, amely biztosítja, hogy az élelmiszergyártási folyamat integritása és az élelmiszer-biztonsági előírásokat betartjuk.

Mindezeket Magyarország Nemzeti Szabványügyi Szervezete (MSZT) érvényesíti minden évben, amely a nemzeti szabványosítással összefüggő közfeladatokat kizárólagosan látja el.

Nyilvántartási szám:
ISO 22000: ÉBIR/009(5)-10(5)

Nyilvántartási szám:
GMP: GMP/100(4)

Élelmiszer-biztonsági politika

A Bioco Magyarország Kft. olyan termékekkel kíván a piacon megjelenni, amelyek hosszú távon biztosítják fogyasztóink megelégedettségét. Munkatársainkkal folyamatosan azért dolgozunk, hogy a változó piaci versenyhelyzetben biztonságos és élettanilag hatékony termékeket kínáljunk fogyasztóink számára. Cégünk, ezért termékein rendszeres élelmiszerbiztonsági (toxikológiai, mikrobiológiai és hatóanyag tartalom) vizsgálatokat végeztet. A vizsgálatok eredményei egyértelműen igazolják a fogyasztók és a Bioco Magyarország Kft. számára egyaránt, hogy a gyártott termékek minden szempontból megfelelnek az előírásoknak, használatuk biztonságos.

Független laborvizsgálatok

Termékeinket akkreditált laboratóriumban, a kötelező előírásokon túlmutatóan vetjük alá toxikológiai, mikrobiológiai és hatóanyagtartalom vizsgálatoknak. A kompromisszummentes BioCo minőséget ezres nagyságrendű vizsgálati eredmény is igazolja.

12 MÉKISZ “Tanúsított minőség” védjegy

A BioCo az a márka, amely egyedüliként rendelkezik 12 féle MÉKISZ “Tanúsított Minőség” védjeggyel ellátott termékkel. (2018. februári adat) Az ilyen védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált!