Omega Cardio

Szív- és érrendszeri
betegségben szenvedők
részére

A legmagasabb Omega-3 tartalmú speciális tápszer Magyarországon!1

1A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek között kapszulánként a legmagasabb EPA + DHA tartalommal rendelkező készítmény. (OGYÉI bejelentett anyatej-helyettesítő és speciális gyógyászati célra szánt tápszerek 2018.02.28-i lista alapján vizsgálva.)

  1100mg EPA+DHA kapszulánként

Közismert tény, hogy hazánkban hagyományosan nagyon sok a szívbeteg, a halálozások felét ma is a szív- és érrendszeri betegségek teszik ki.

Kevésbé ismert azonban, hogy nagy mennyiségű EPA és DHA Omega-3 zsírsav bevitele hozzájárul a normál trigliceridszint2 és a normál vérnyomás3 fenntartásához, ehhez azonban a megszokott napi Omega-3 bevitel (250mg) 8-12-szeresét kell naponta a szervezetbe juttatni.

Ezért alkottuk meg az Omega Cardio termékünket, amely extrém tisztaságú Omega-3 tartalmával jelenleg a legmagasabb EPA+DHA tartalmú speciális tápszer  Magyarországon, így ajánlott napi adagja kényelmesen, napi 1-3 kapszula fogyasztásával biztosítja a megfelelő hatóanyag-bevitelt a normál vérnyomás3, a vér normál trigliceridszintjének2 fenntartásához, és a szív megfelelő működéséhez4.

Omega Cardio
microsite

Látogasson el a www.omegacardio.hu weboldalra, ahol nem csupán a BioCo Omega Cardio-ról kaphat részletes tájékoztatást, hanem sok más hasznos és érdekes információt is megismerhet az Omega-3 zsírsavakkal kapcsolatban.

2 A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

3 A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

4 A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható.