2x Magyar Brands díjas
a BioCo

Újabb elismerésekkel díjazták a BioCo Magyarország Kft-t, a magas minőségéről és innovációjáról elismert, jellegzetesen narancssárga csomagolású vitaminok, étrend-kiegészítők hazai gyártóját. A BioCo márka készítményei méltán kerülnek mind a gyógyszertárak, mind a drogériák és Herbária üzletek polcaira.

 A Magyar Brands program szakmai zsűrijének döntése alapján a BioCo kiváló magyar márkának számít „Innovatív Márka” és „Üzleti Márka” kategóriában egyaránt.

 „A BioCo a fogyasztói visszajelzések alapján évek óta vezető szerepet tölt be a minőségi étrend-kiegészítők piacán, amely elismerést szerettük volna szakmai zsűri véleményével is alátámasztani. Elsősorban az „Innovatív márka” által támasztott kihívások vonzottak bennünket, hiszen ennek a díjnak a szempontrendszerét érezzük leginkább magunkénak. Ebben a kategóriában kiemelt figyelmet kap a cégek innovációja és társadalmi hasznossága, ami nagyon fontos a BioCo életében. Nem véletlen, hogy az Innovatív márka elismerést jóval kevesebb cég kaphatja meg, mint a fogyasztói, vagy üzleti márka elismeréseket. Örülünk a szakmai bizottság döntésének, hiszen megerősítették, hogy a BioCo-t Magyarország innovatív márkái között tartják számon, az pedig dupla öröm, hogy Kiváló üzleti márka kategóriában is díjazottak lettünk.” – nyilatkozta a Magyar Brands díjakról Sántáné Urbán Nikolett, a cég tulajdonos ügyvezetője.

Miről szól a Magyar Brands elismerés, és miért fontos a fogyasztók számára?

 A Magyar Brands program keretében immáron kilencedik éve díjazzák a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. A Magyar Brands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy amelynek a létrejöttében–alapításában magyar fejlesztők vettek részt.

A díjazottak kiválasztásának folyamata rendkívül összetett. Egyfelől a márkatulajdonos vállalkozás pénzügyi adatainak több szempontú vizsgálata, másfelől a fogyasztók és szakértők egyöntetű pozitív értékítélete alapján részesíthető a pályázó cég elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazottak listája.

Díjak és elismerések a BioCo életében

„A BioCo az elmúlt években számos elismerésben részesült. 2016-ban a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások elismerését, a Pegazus-díjat vehettük át. 2017-ben egy teljes termékcsaládunk nyerte el a Magyar Termék Nagydíj elismerést, illetve a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíját, amit 2018-ban az Érték és Minőség Nagydíj követett. Úgy gondolom, hogy a kompromisszummentes minőségszemléletünk visszaigazolása az idei kétszeres Magyar Brands díj is.

S bár nagyon örülünk a szakmai elismeréseknek és díjaknak, ugyanilyen fontos számunkra a sok pozitív fogyasztói visszajelzés. Hiszen a magyar fogyasztóknak fejlesztjük és gyártjuk a BioCo készítményeit. A fogyasztói vélemények fontosabbak minden díjnál!” – zárta gondolatait Sántáné Urbán Nikolett.