ProstaMen

A prosztata megfelelő működéséért

A FÉRFIAK NORMÁLIS ÉLETVITELÉT
A PROSZTATA EGÉSZSÉGE
ALAPVETŐEN BEFOLYÁSOLJA.

A BioCo ProstaMen hatóanyagai hozzájárulhatnak a prosztata egészségének megőrzéséhez, hogy fenntartható legyen az eddigi életvitel.

TÜNETEK

40 fölött már
törődni kell vele

Az érintett férfiak körében általában 40 éves kor fölött jelentkeznek a normális életvitelt megkeserítő tünetek: a gyakori vizelési inger (főként éjjel), és a vizeletáramlás csökkenése.

Sajnos a férfiak jelentős része elhanyagolja ezeket a csekélynek ható tüneteket – inkább csak kellemetlenségnek ítélik. Pedig a prosztata megnagyobbodása olyan mértékűvé válhat, hogy a húgycső elnyomásával lehetetlenné válik a folyamatos vizeletáramlás, amit fájdalom is kísérhet. A húgyhólyag nem ürül ki teljesen, a pangó vizelet húgyúti gyulladásokhoz vezethet. A kontrollálhatatlan vizeletcsepegés pedig tökéletes melegágya a baktériumok elszaporodásának.

Ha megjelentek a prosztata-rendellenességet feltételező panaszok, érdemes mielőbb orvosi segítséget kérni!

HATÓANYAGOK

Hármas összetevő növényi kivonatokból

A BioCo ProstaMen tabletta három növény értékes kivonatát tartalmazza.

  • A szabalpálma termésének kivonata az egyik legismertebb és legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag. Kivonata elősegítheti a normális vizeletáramlást, és a prosztata egészségének megőrzését.
  • A kisvirágú füzike kivonata hozzájárulhat a húgyúti rendszer megfelelő működéséhez 45 év feletti férfiak esetében.
  • A csalángyökér hozzájárulhat a prosztata egészségéhez.

A gyógynövényeket a férfiegészség megőrzéséért további hasznos ásványi anyagok egészítik ki. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.

A növényi kivonatok jó szolgálatot tehetnek a prosztata egészségének megőrzésében. Persze önmagukban nem alkalmasak a prosztatabetegségek megelőzésére és nem válthatják ki az orvosi kezelést sem.

A növények porított őrleményével szemben a BioCo Prostamen hatóanyagait növényi kivonatként nyerjük ki. Így sokkal magasabb hatóanyag-tartalmat tudunk biztosítani.

  • 320 mg szabalpálma kivonat
  • 150 mg kisvirágú füzike kivonat
  • 175 mg csalángyökér kivonat
  • 10 mg szerves kötésű cink
  • 55 µg szelén.

A termék 1 tablettájának kivonattartalma megfelel 3200 mg szabalpálma, 1500 mg kisvirágú füzike és legalább 2100 mg csalángyökér szárított növénynek.