Ez gyerekjáték!

Iratkozz fel nyereményjátékkal kapcsolatos hírlevelünkre és nyerd meg a BioCo gyerekvitaminokból álló ajándékcsomagok egyikét vagy az ausztriai Family parkba szóló családi napijegyet, ahol a vidámpark attrakcióinak köszönhetően, gyerekjáték lesz a szórakozás!*

Játékba szállok
Bioco ovi, suli és tini vitaminok Bioco ovi, suli és tini vitaminok
Ez gyerekjáték! Bioco ovi, suli és tini vitaminok

Iratkozz fel nyereményjátékkal kapcsolatos hírlevelünkre és nyerd meg a BioCo gyerekvitaminokból álló ajándékcsomagok egyikét vagy az ausztriai Family parkba szóló családi napijegyet, ahol a vidámpark attrakcióinak köszönhetően, gyerekjáték lesz a szórakozás!*

Játékba szállok

Kalandozzatok a családdal az ausztriai Family parkban!

A vakáció véget ért és kezdetét vette az ovi és a suli. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy vidáman induljon az évkezdés, ezért a hírlevél-feliratkozóink között kisorsolunk heti 3 db BioCo gyerekvitaminokból álló, 21.000 Ft értékű ajándékcsomagot.
Kalandok Ausztriában
Ez nem minden, ugyanis a fődíjnyertes egy családi napijegyet* is kap az ausztriai Family parkba, ahol hullámvasutak, körhinták és vízi járművek garantálják a felhőtlen szórakozást. Ha úgy érzed, hogy rátok férne egy kis kikapcsolódás, akkor játssz velünk!

A játék időtartama: 2023.09.05.-2023.09.30.

Irány a játék

* Családi napi jegy = maximum 6 fő részére, összesen 204 euro értékben biztosított digitális utalvány, melyet az ausztriai Family Park által előírt szabályok alapján lehet beváltani.

** Részletek a játékszabályzatban

Kalandok Ausztriában

Készítsd fel gyermekedet
a tanévre!

Mindenhol segít a Bioco vitamin

Az egyébként is sűrű hétköznapokban jó, ha a megfelelő vitaminbevitelre is odafigyelünk.

Tanévkezdéskor gyermekünk nagyobb közösségbe kerül, a nagyobbacskák a tömegközlekedésben is részt vesznek, szakkörökre sportolni járnak. Új élmények sokasága történik velük nap, mint nap. Fontos, hogy ebben az időszakban is nagy hangsúlyt fektessünk a táplálkozásra, hiszen az egészséges életmód egyik legfontosabb alappillére a kiegyensúlyozott, vegyes étrend.

Kínáld finom rágótablettába
rejtett vitaminnal!

Van egy tippünk, ami jól jöhet ebben a pörgős időszakban: készítsd fel gyermekedet a közösségbe való visszatérésre vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrend-kiegészítővel!

Ezek a készítmények nagyon finomak, így szívesen beveszik a család legkisebb tagjai is.

Érdekel
Válaszd a BioCo rágótabletták egyikét! Ezek a készítmények nagyon finomak!

Válaszd a BioCo gyerekvitaminokat!

Kínálatunkban a pici ovisoktól kezdve az általános iskolás gyerkőcökön át a növésben lévő tinédzserekig minden korosztály számára található hatóanyagokban gazdag étrend-kiegészítő.

Bioco Ovi Vitamin

Bioco Ovi Vitamin

A cseresznye ízű rágótabletta óvodás korú, 3-6 éves gyermekek számára készült, természetes aromával és 7 féle hatóanyaggal.

A készítmény tartalmaz vasat, ami hozzájárul a gyermekek szellemi (kognitív) képességének fejlődéséhez, valamint D-vitamint, amely hozzájárul a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez*, csontjaik megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Megveszem
Bioco Ovi Vitamin

BIOCO SULI-VITAMIN

Cseresznyés és citromos ízben is elérhető

A BIOCO SULI-VITAMINOK iskolás korú, 6-14 éves gyermekek számára készültek, természetes cseresznye és citrom aromával és 6 féle hatóanyaggal.

A rágótabletták a gyermekek egészséges fejlődését támogató vas és D-vitamin* mellett szerves vegyületformájú cinket, illetve jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaznak, bioaktív B6- és B12-vitaminokkal kiegészítve.

*A D-vitamim hozzájárul a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.

Megveszem
Bioco Ovi Vitamin

BIOCO TINI KALCIUM

Kamaszkorban a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, így érdemes ilyenkor bevetni a BIOCO TINI KALCIUM rágótablettát, ami kifejezetten intenzív növekedési időszakban lévő tinédzsereknek készült.

A készítmény komplexen tartalmazza azt a 3 aktív összetevőt, ami támogatja a gyermekek csontrendszerének megfelelő növekedését és fejlődését, tehát a kalciumot, a foszfort és a D-vitamint.

Megveszem
A BioCo gyerekvitaminok nagy odafigyeléssel készülnek
Glutén és laktózmentes vitaminok

A BioCo gyerekvitaminok a legnagyobb odafigyeléssel készülnek

A BioCo gyerekvitaminok hatóanyagait különös gonddal válogattuk össze. A BioCo Ovi és Suli vitaminokban lévő szerves vas hozzájárul a gyermekek szellemi (kognitív) képességének fejlődéséhez, emellett jelentős mennyiségű D-vitamin bevitelt biztosít, amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez*, valamint a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

Azok a gyerekek is bátran fogyaszhatják a termékeket, akik valamilyen ételintoleranciával küzdenek, ugyanis a rágótabletták egytől egyig vegetáriánusak, laktóz- és gluténmentesek, és természetes aromával készülnek.